FOTOS – Jsme tu pro Vás již 20 let

Prodejna a služby

Krkonošská 181 TANVALD

Otevírací doba prodejny a služeb: Pondělí 9-12 13-16 hod., Úterý – Zavřeno, Středa 9-12 13-16 hod., Čtvrtek 9-12 13-16 hod., Pátek 9-12 13-16 hod.

V provozní době prodejny poskytujeme služby: Zhotovení průkazových fotografií pro Vás v našem fotoateliéru. Zhotovujeme fotografie ihned na počkání z Vašich mobilů, z fotoaparátů, z paměťových medií. Poradenství a příprava zakázek pro zhotovení fotografií, fotodárků, fotoknih, fotoobrazů, kalendářů. Prodej a výměna baterií do hodinek a ovladačů.

V úterý a v sobotu si můžete objednat fotografování v našem fotoateliéru nebo na jiných krásných místech . Svatební fotografování v obřadní síni nebo na jiných krásných místech, lze domluvit telefonicky předem i mimo provozní dobu prodejny na telefonu 728 845 125 – Martin Jakoubek.

JSME CEWE PARTNER místo pro příjem zakázek a výdej zásilek, poradenské centrum, příprava fotografií pro zakázky, výstava vzorových cewefotoknih a fotodárků.

Informace, objednávky na telefonu 728 845 125

Prodejna a služby FOTOS – Martin Jakoubek, Krkonošská 181, 468 41 Tanvald. Email: fotos.tanvald@volny.cz, telefon pevná linka 483396505, mobilní telefon 728845125.

Malá soukromá firma, která vznikla v roce 1993 díky nadšení pro fotografii. V současnosti je v provozu prodejna a služby v Tanvaldě, Krkonošské ul., č.p.: 181.

V dlouholeté tradici profesionálního fotografa pokračuje Martin Jakoubek, svatební fotografování je základním kamenem jeho tvorby. Klasické svatby v obřadní síni nebo na krásných místech v našem okolí. Reportáže z koncertů, fotografování slavnostního vítání občánků s možností výběru a zhotovení fotografií na prodejně, skupinová fotografie s dodáním fotografií na akci, více informací níže.

NOVINKY CEWE 2023

Fotodeka premium
Originální dárek, který zahřeje
Aby vás okamžiky blízké vašemu srdci ještě více zahřály
Vrchní část může být potištěna po celé ploše s individuálními motivy a vzory od malých po velké – k dispozici ve 3 velikostech

Vyrobeno z plyšového fleecu
od 899,00 Kč *

Informace o produktu

Rozměry
75 × 100 cm (malá) 125 × 155 cm (střední) 140 × 200 cm (velká)

Materiál
100% polyester cca 5mm výška vlasu

Design
Rozsáhlý výběr tematických klipartů a rozložení fotek

Prémiová fleecová deka s vlastním potiskem
Vytvořte si vlastní deku s fotkou přesně podle vašich představ

Naše fotodeky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plyšového fleecu a můžete si být jisti, že vaše fotografie na nich vydrží věky. Ať už ji použijete jako podložku na rozpálenou pláž nebo se do ní zachumláte v chladný zimní večer, budete vždy jako v bavlnce. Foto deka je hebká, měkká a zahřeje vás na těle i na duši.
Deky s fotkou nabízíme ve třech velikostech. Od nejmenší 75 × 100 cm až po velkou 140 x 200 cm. Vrchní strana může být potištěna jednou fotografií nebo si můžete vybrat z celé řady tematických klipartů a rozložení fotek. Vaše deka s vlastní fotografií tak bude jistě jedinečný originál.

Odkaz pro objednání u CEWE. Pro vyzvednutí si zvolte u CEWE a FOTOS TANVALD

Skleněné hodiny
Tyto hodiny vám darují krásné chvíle
Umístěte svou fotografii do centra veškerého času – vytvořte si kvalitní skleněné hodiny přesně podle představ.
Vysoce kvalitní skleněné tělo
Včetně závěsného zařízení
Včetně hodinového strojku Quartz
699,00 Kč *

Odkaz pro objednání u CEWE. Pro vyzvednutí si zvolte u CEWE a FOTOS TANVALD

CEWEFOTO IHNED PRO VÁS

Zařízení, které Vám ihned zhotoví fotografie  10x15, 15x20, přání, kalendář z Vašich snímků z digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů, USB flash disků, CD, DVD, paměť. karet. Zařízení je samoobslužné v případě potřeby je k dispozici obsluha. Jak se s přístrojem pracuje? Jednoduše Přinesete si na paměťovém médiu snímky, přístroj si je načte a zobrazí Vám je na obrazovce. Snímky si můžete vybírat a upravovat. Zkontroluje se Vaše zadání a uzavře objednávka. Stroj Vám zvolené fotografie na počkání zhotoví.

Dále je možné pomocí terminálu objednávat fotoprodukty ve fotolaboratoři a vyzvednout u nás

TIP PRO VÁS

KRYT NA MOBIL Z VLASTNÍ FOTOGRAFIÍ - JAK ORIGINÁLNÍ

Kryt na mobil - odkaz pro objednání - pro vyzvednutí zakázky si zvolte

 

ORIGINÁLNÍ NÁPLNĚ DO TISKÁREN

Máme v sortimentu široký výběr originálních náplní do počítač.  tiskáren CANON, HP, EPSON.  Dále jsou v nabídce tonerové cartridge do laser. tiskáren, plnící sady pro cartridge do ink. tiskáren. Na Vaše přání Vám zajistíme i renovaci tonerových cartridgí pro laser. tiskárny. 

VÝMĚNA A PRODEJ BATERIÍ

Máme v sortimentu široký výběr baterií do hodinek, ovladačů, fotoaparátů a dalších přístrojů, našim zákazníkům nabízíme službu, vyhledání vhodné baterie a jeji případnou výměnu.

RÁMOVÁNÍ OBRÁZKŮ NA ZAKÁZKU

Váš obrázek (výšivka, fotografie, olejomalba, grafika, apod.) získá zarámováním do vhodného rámu na kráse. Výběr ze vzorníku rámů. Termín zhotovení nejčastěji do týdne.

JSME CEWE PARTNER Poradenské centrum pro tvorbu

originálních produktů z Vašich fotografií. Cewefotoknihy, fotokalendáře, fotopuzzle, fotoobrazy, fotohrnky, fotopřání, pravé fotografie za super ceny, fotodeky, fotohodiny.

ODKAZ PRO OBJEDNÁVÁNÍ - pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE a FOTOS TANVALD, Krkonošská

Využíjte možnosti,  jak ušetřit na poštovném, postačí když si zvolíte pro vyzvednutí zakázky naši prodejnu. Zvolíte si vyzvednout u CEWE a vyhledáte FOTOS TANVALD Krkonošská 181.SLUŽBY FOTOLABORATOŘE CEWE FOTOLAB

CEWE

Široká nabídka fotoproduktů, které je možné vytvořit z Vašich snímků:

CEWE FOTOKNIHA je fotoalbum profesionálně vytištěných fotografií svázaných jako kniha. Každý si tak může vytisknout originální svatební fotoalbum, fotoknihu ze své dovolené či rodinné fotografie svých dětí. CeWe fotokniha je archív Vašich vzpomínek a je bezkonkurenčním a originálním dárkem. Možností jak si vytvořit cewefotoknihu je více

https://www.cewe.cz/zpusoby-objednani.html

SLUŽBA - PŘÍPRAVA CEWE FOTOKNIHY OD NÁS

Dále máte možnost využít našich služeb profesionálních fotografů, kteří mají zkušenosti s tvorbou CeWefotoknih, úpravou a organizací snímků. Vytvořit je možné knihu nejenom z Vašich snímků z digitálního fotoaparátu, ale i z klasických fotografií.

ODKAZ PRO OBJEDNÁVÁNÍ - pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE A FOTOS TANVALD, Krkonošská

Výstava vzorků cewefotoknih, KALENDÁŘŮ A DÁRKŮ u nás na prodejně.

FOTODEKORACE NA ZEĎ - VELKÉ FORMÁTY A FOTOBRAZY

Stačí málo a Váš domov se stane mimořádně útulným. Krásné fotografie se snímky dětí, rodičů či jiných milých příbuzných, fotografie z dovolené, oslavy s přáteli, snímky z přírody jsou nositelé mimořádné energie. Pro uvolnění a proti stresu - náladový snímek z přírody, např. západ slunce. Pro milou vzpomínku - fotografie dětí v různých rámečcích a rámech, v různých velikostech. Pokud si rozvěsíme fotografie z dovolené podel schodiště, budeme se na ně dívat při cestě nahoru, vynášíme si tak pocit štěstí do vyšších pater.

Nejoblíbenější provedení - FOTO NA PLÁTNO

Plátno napnuté na vnitřní dřevěný rám. Vyrábí se v mnoha velikostech od 20x30 až 90x160. Poměr stran obraz: panoramatický, čtvercový, 3:4, 2:3 Dále se vyrábí: foto na hliníkové desce, foto na akrylové desce, samolepící plakáty, gallery print, vícedílné obrazy.

ODKAZ PRO OBJEDNÁVÁNÍ - pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE A FOTOS TANVALD, Krkonošská

 DIGI FOTO - PRAVÉ FOTOGRAFIE ZA VÝHODNÉ CENY

Za opravdu velmi výhodné ceny si můžete nechat zhotovit pravé papírové fotografie z Vašich snímků z digitálních fotoaparátů a mobilních telefonů.

ODKAZ PRO OBJEDNÁVÁNÍ - pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE A FOTOS TANVALD, Krkonošská

KRYT NA MOBIL Z VLASTNÍ FOTOGRAFIÍ - JAK ORIGINÁLNÍ

Kryt na mobil - odkaz pro objednání - pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE A FOTOS TANVALD, Krkonošská

Tipy od nás, inspirace a novinky 🙂

Nové rozměry clip rámů v provedení plexi 40×100 cm, 50×100 cm, 62×93 cm, 26×60 cm. Žádané na panoramatické formáty a puzzle.

Rozšířili jsem pro Vás nabídku o hodinářský sortiment. Klasické řady hodinek CASIO, outdoor hodinky SECCO, stopky CASIO, budíky CASIO a SECCO. Příjďte si udělat radost.

Rozšíření sortimentu prodejny o hodinky CASIO z klasické řady. Dále máme nově: budíky a stopky CASIO, nástěnné hodiny s tichým chodem.

Jsme výdejní a poradenské místo pro CEWE FOTOLAB. Poradíme, pomůžeme, jsme tu pro Vás 🙂

PORADENSKÉ CENTRUM PRO CEWE PARTNER CEWEFOTOKNIHY * FOTODÁRKY * FOTOOBRAZY * FOTOGRAFIE * FOTOKALENDÁŘE 

Rádi Vám poradíme jak na to. Jsme poradenské centrum. Zakázky je možné objednat prostřednictvím internetu nebo zadat u nás na prodejně. Zakázky můžete vyzvedávat u nás.

Nově nabízíme zhotovení fotokeramiky na pomníky.

Pro Vaši vzpomínku je možné zhotovit fotografie na porcelán. Díky klasické technologii výroby garantujeme barvostálost a odolnost vůči vlivům počasí. V provedení ovál, kruh, čtverec, obdelník, srdce, kniha, stojánek. Možnost výběru dle vzorníku u nás na prodejně FOTOS – Krkonošská 181 Tanvald. Pro více informací klikněte zde:

Pro Vaši vzpomínku foto na pomníky.

 PRŮKAZOVÉ FOTO NA POČKÁNÍ

Vyfotografování v našem fotoateliéru a expresní zhotovení průkazových fotografií.
Použití pro identifikační průkazy:  profesní, zbrojní, ztp, víza, isic, mezinárodní řidičský průkaz, foto i do peněženky

Průkazové foto, elektronické foto. Pro víza, pasy, identifikační karty, profesní průkazy. Profesionální průkazové foto lze rovněř použít jako E FOTO zaslané fotografem do databáze MV i do občanských a řidičských průkazů.

FOTO NA HRNEK

 Nádoba na pití – odkaz pro objednání – pro vyzvednutí zakázky si zvolte CEWE A FOTOS TANVALD, Krkonošská

Vlastní fotografie na hrnek

 

FOTOPUZZLE Z VLASTNÍCH FOTOGRAFIÍ 
Skvělý dárek pro fanoušky puzzle  s Vaší osobní fotografií. Opravdu velké a krásné.   Ať už rodinný portrét nebo obrázek z Vaší poslední dovolené.

Fotopuzzle – odkaz pro objednání – pro vyzvednutí zakázky si zvolte FOTOS TANVALD, Krkonošská

JAK NA RYCHLÉ OBJEDNÁNÍ FOTOZAKÁZKY POMOCÍ FOTOKIOSKU

Rychlé objednání zakázky:
K dispozici je naše odborná obsluha, která Vám může se zadáním zakázky pomoci prostřednictvím DIGIKIOSKU na prodejně. Provede se výběr fotografie, případně je možné provést výřez z fotografie, představí se zobrazení fotografie na produktu a vše se odešle k výrobě do fotolaboratoře.

Zadání zakázky s přípravou fotografií ( úpravy snímků, korekce, výřezy, retuše).
Můžete využít služby profesionálních fotografů s individuálním přístupem k Vaši zakázce.

ZADÁNÍ ZAKÁZKY PŘES INTERNET WWW.CEWE.CZ

Oblíbená forma objednávání zakázek pro ty, co mají zkušenosti s obsluhou počítače.
Otevírají se nové možnosti s využitím všech možností k tvorbě těch nejoriginálnějších produktů.

ODKAZ PRO OBJEDNÁVÁNÍ – pro vyzvednutí zakázky si zvolte FOTOS TANVALD, Krkonošská

PŘEDSTAVUJEME SORTIMENT PRODEJNY

Informace pro internetové vyhledávače
 foto, fotografie, fotoateliér, průkazové foto, fotozakázky, fotokiosek, digifotky ihned, fotolab, fotos, fotoreportáž, svatby, svatba, foto na plátno, fotoplátno, fotohrnek, fotopolštář, fotopuzzle, fotokniha, fotoalbum, fotokalendář, fotorámeček, rámování obrazů, digi foto od 1,90 Kč, foto z filmů, záchrana starých fotografií, fotoaparáty, dalekohledy, filmy, baterie, nabíjení baterií, kabely, síťové kabely, usb kabely, hdmi kabely, svítilny, kalkulačky, hodinky, budíky, stopky, nástěné hodiny s tichým chodem, náplně tiskárny, cartridge tiskárny, smržovka, tanvald, příchovice, desná, velké hamry, plavy, lučany, nová ves,harrachov, zlatá olešnice, rokytnice, jablonec
 

Napsat komentář